Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

it Heechhûs

Heeft in totaal 10 kamers. Deze zijn verdeeld over de begaande grond eerste en tweede verdieping. Er is in het heechhus geen lift.

Het heechhus beschikt over 6  tweepersoonskamers. Deze sfeervolle kamers  beschikken  over uitstekende bedden, flatscreen televisie, telefoon en koffie/thee voorziening. Alles kamers beschikken over een nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze kamers bevinden zich op de begaande grond, eerste en tweede verdieping.

De 4 eenpersoonskamers zijn te verdelen in twee grote kamers en 2 kleine kamers.

Heechhus standaard 2 personen

Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van uitstekende bedden ,flatscreen televisie en gratis Wifi. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, met douche, toilet en wastafel.

Deze kamers bevinden zich op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig!

Vanaf € 100,- p.n. P.N. incl. ontbijt Bekijk deze kamer

Heechhus standaard 1 persoon

De kamers beschikken over een uitstekend bed, flatscreen televisie, telefoon en gratis WIFI. Deze kamers hebben een nette badkamer met douche, toilet en wastafel.

Eén kamer op de begane grond en één op de tweede verdieping.

Vanaf € 80,00 P.N. incl. ontbijt Bekijk deze kamer

Heechhus klein 1 persoon

De kleine kamers zijn uitermate geschikt voor 1 nacht.

Deze kamers zijn voorzien van een uitstekend bed, flatscreen televisie, telefoon en gratis WIFI. Deze kamers beschikken over een nette badkamer met douche, toilet en wastafel.

Deze kamers bevinden zich op de tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig!

Vanaf € 58,00 P.N. incl. ontbijt Bekijk deze kamer