Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Menu

Parkeren & fietsenstalling

Hotel Lemmer beschikt over een eigen parkeerterrein die in de avond wordt afgesloten. Op het parkeerterrein bevinden zich twee oplaadpunten voor de elektrische auto’s. Het parkeerterrein is aan de achterzijde van het hotel. Parkeerkosten zijn € 2,00 per dag tot maximaal € 10,00.

Reserveren voor het parkeren is niet nodig.

Hotel Lemmer heeft ook een overdekte en afgesloten fietsenstalling met de mogelijkheid tot het elektrisch laden van E-bikes. Het laden van E-bike accu’s is alleen toegestaan in de fietsenstalling, niet op de hotelkamers. Dit i.v.m. brandgevaar.

 

Ontbijt

Bij Hotel Lemmer kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet om uw dag goed te beginnen. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 08:00 uur tot 10:00 uur en bestaat uit een uitgebreid assortiment van verse broodjes, fruit, zuivelproducten, roerei en meer. Het ontbijt is standaard bij uw reservering inbegrepen.

Mocht u wegens omstandigheden eerder willen ontbijten of wilt u een lunchpakket mee, informeer dan naar de mogelijkheden bij de receptie.

Heeft u een allergie of dieetwensen laat het ons dan weten.

 

 

Neem contact op

Fietsen huren

Een fiets huren tijdens uw verblijf? Dat kan bij Bike Totaal Rodenburg. De onderstaande link lijdt u naar de website, waar u zelf kunt kiezen voor wanneer en hoelang u de fietsen wilt huren.

Fiets huren