Festiviteiten

Festiviteiten

Lemsterweek

Er komen elk jaar zo'n 90.000 mensen naar de Lemsterweek. Dit jaar is de Lemsterweek van 15 t/m 20 augustus. Deze start op dinsdagavond met de feestelijke doorvaart van de SKS-skûtsjes in Lemmer, vanaf 18.30 uur. Deze intocht is een gekoesterde traditie. Het Skûtsjesilen vormt het hart van deze feestweek. De wedstrijden in de baai zijn op woensdag- en donderdagmiddag, vanaf 14.00 uur. In het centrum van Lemmer is er alle dagen kermis, veel muziek en gezelligheid. Het vuurwerk op zaterdagavond sluit deze week af.

 

Glemmer

Van donderdag 31 augustus t/m zondag 2 september vindt het 4 daags beachfestifal in Lemmer weer plaats. Met bekende artiesten dit jaar zal onderandere Anouk en de Golden Earring optreden.

 

Dickens Festijn

Een fraaie looproute door het centrum van Lemmer leidt u langs straattheater, korpsen, koren en andere verrassende acts. Ook is er een winterfair en wordt er een heuse ijsbaan aangelegd. Dit allemaal in de sfeer van de Engelse schrijver Charles Dickens. Het vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 decemer van 16:00 tot 21:00 uur. 

 

 

Willemke fan Theunis Arrangement

vanaf € 40,-